Friday, December 4, 2009

Menikmati ayam goreng KFC

Snack Plate and nasi ayam KFC menu makan tengahari saya and nana hari ni. Nana belanja saya di KFC. Hingga menjilat jari. Inilah baki yang tinggal selepas kami ratahnya. Perut taklah lapar sangat sebenarnya sebab kami dah menghabiskan satu tin buah laici sebelum berangkat ke Mukah. tapi nak juga makan. So chezzy wedges yang tinggal tiga ketul tu nana kena habiskan
sebenarnya saja je na lepaskan perasaan.... malangnya sebelah petang aku kena ke pejabat PPD Mukah lagi untuk uruskan pasal duit majlis-majlis kebesaran islam 2009. Ada masalah tapi saya pass kan kepada kerani kewangan dan biarkan dia uruskan selepas ni. Balik sekolah tanya .. dia kata okey dah.... Malas nak fikir banyak tentang duit tersebut biar mereka uruskan peringkat mereka di sana. Saya dah tolong uruskan kerja orang lain pun dah okeylah tu.
Last night saya ke rumah pengetua..... Offer diri pada chief clerk untuk ambil tandatangan boss... ssebenarnya ada tujuan lain jugak..hehehehe.... saya nak minta boss sahkan salinan dokumen peribadi untuk kegunaan diri sendiri juga sebenarnya...heheheh... sambil menyelam minum air.. orang tua kata.
Alhamdulillah... boss cool saja dan dokumen yang saya perlukan pun dah ready semuanya... tunggu masa untuk digunakan saja lagi.... Thanks Boss.

No comments:

Post a Comment

Halwa telinga