Thursday, September 23, 2010

Lambat pulak..........

Terasa teramat lambat hari ini berlalu. Sedangkan di hati memang teramat tidak sabar menanti hari-hari supaya berlalu dengan lebih pantas lagi. ................. Slownya......... Tak sabar menanti PMR.....coming soon... 051010 - 111010

Di Alam Fana Cinta


Di Alam Fana Cinta (Fotograf)
Bila terpejam lena
Jasadku tidak berdaya
Mencari engkau di mana
Hanya dalam mimpi indah
Bila aku terjaga
Jasadku terus berdiri
Mencarimu tiada lagi
Berkubur di alam mimpi
Apakah aku yang terlupa
Antara lena dan terjaga
Di waktu malam pemisah
Yang nyata menjadi mimpi
Di sini engkau menanti
Bersama harum kasturi
[ Di Alam Fana Cinta Mu lyric found on www.lirik.my ]
Bagai mekarnya bunga cinta
Di alam nyata penuh rahsia
Pabila titisan embun pagi
Mimpi indah
Entah ke mana menghilang
Entah kenyataan
Engkau biarkan aku terbuang
Di alam fana cinta
Kau pula berdusta
Ku terpenjara aku terpenjara
Di dalam lena di dalam jaga

Sampai Hati,,...

Sampai Hati 

Tergamaknya dirimu menghiris hatiku
Tidakkah di hatimu punya perasaan
Sampainya hatimu meninggalkan aku
Di manakah janjimu yang setia

Betapa sepinya perjalanan hidup ini
Di kiri kananku penuh duri cintamu
Sampainya hatimu membiarkanku rindu
Kau terus menghilang tanpa berita

1
Entah mengapa rindu di hatiku masih di dada
Bukannya mudah nak kulupakan
Adakah tanda aku masih menyinta
Sedangkan engkau entah di mana

2
Hanya Tuhan yang mengerti hati dan perasaanku
Di tengah malam syahdu hatiku merindu
Sampai hati kau pergi tanpa pedulikanku lagi
Aku berdoa agar engkau bahgia

3
Biarlah aku abadikan cintaku yang setia...
Oh... kekasih
Segala kenangan menjadi rinduan
Cinta di hatiku seperti dulu

Wednesday, September 22, 2010

Tuesday, September 21, 2010

RIndu...........

Hati ini... saya rindu........................ Rindukan apa? Entahlah.. cuma perasaan rindukan sesuatu. Mencari-cari sebenarnya apa yang dirindu.................... ???????

Monday, September 20, 2010

Raya 2010

Makanan di pagi Raya











Ini pula gambar2 di  hari raya












Gambar2 di hari raya... tapi ramai yang tak balik.. my family... 2 org... my udak.. 1 orang... my anjang ... tinggal yang bujang saja... my chik... semua tak de... ngah and family memang tak balik kpg masa cuti. Tapi dalam2 tak ramai tu... bising dan penuh juga kat rumah. kami juga buat sambutan birthday aziz and ajak and Izzati.... dan penuh lagi rumah bawah  pada malam tu. Rumah atas untuk tetamu..... I miss hari raya a lot.... sebab ramai kat rumah.... Selepas keberangkatan balik.. aduh sunyinya,..... Now... saya dah balik ke sekolah.. dah hari ni memerlukan oksigen sebab banyak benda kena buat............. huhuhu

Halwa telinga